Publicerad

Lantbrukarträff 29 september

Dags att samla lantbrukare i Kungsörs kommun

Välkommen till en säkerhetsträff för lantbrukare verksamma i Kungsörs kommun. Kungsör är relativt förskonade om man tittar i lokal brottsstatistik, men att lantbrukare utsätts för brott är vanligt förekommande ute i landet.

Digital dialogträff

Kommunen och Polisen vill bjuda in till en dialog och informationsträff i syfte att höra mer av dig som lantbrukare och informera om konkreta tips och råd kring förebyggande åtgärder man själv kan vidta. Kungsörs kommuns säkerhetssamordnare Andreas Ahlsén och kommunpolis Erik Björklund kommer att finnas på plats för att föra dialog, informera och ge konkreta tips och råd kring hur du själv kan förebygga brott. Kommunens näringslivschef Ida-Maria Rydberg kommer också att medverka.

Agenda:

  • Kommunen och Polisen arbetar tillsamman med lokala lägesbilder men vad är en lägesbild och vad mynnar det konkret ut i?
  • Hur gör jag för att polisanmäla? När ska jag polisanmäla? Kan jag kontakta någon även om det inte är ett brott som har begåtts?
  • Vad kan jag själv göra för att försvåra eller hindra att min egen verksamhet blir utsatt för brott?
  • Frågestund. Är det något speciellt du undrar över kring säkerhet, ställ din fråga under denna punkt så försöker vi svara utifrån de kunskaper som finns på plats.

Förbered gärna frågor innan och mejla till Andreas på andreas.ahlsen@vmkfb.se eller ring på 0221-670093.

Dag och tid, platsen är förstås digital

Onsdag 29 september, klockan 16.30-17.30
Plats: Digitalt via Teams. Länk skickas till dig vid anmälan. Du behöver inte nyttja Teams normalt för att ansluta.

Målgrupp: Lantbrukare som är verksamma inom Kungsörs kommun.
Kostnad & anmälan: 0 kr, anmäl ditt deltagande till andreas.ahlsen@vmkfb.se

Vi är jätteintresserade av att få höra om din verksamhet gjort några förebyggande åtgärder för att motverka att blir utsatt för brott. Berätta gärna mer och dela med dig om dina egna erfarenheter under träffen. Vi kan lära mycket av varandra!

Varmt välkommen att delta på träffen!

Kontakt för den här sidan:

Senast uppdaterad: