Publicerad

Företagsfrukost i Stenladan

Kungsörs kommun och Företagarna Kungsör arrangerar företagsfrukost tillsammans 23 september. Morgonens sponsor är Sparbanken Västra Mälardalen.

Välkomna alla morgonpigga företagsamma, dags igen för Kungsörs företagsfrukost. 23 september träffas vi både fysiskt och i efterhand digitalt. Max 50 personer på plats.
Inspelningen finns tillgängligt dagen efter företagsfrukosten.

Sparbanken Västra Mälardalen är morgonens sponsor och bjuder på en härlig frukost i den vackra Stenladan i Lockmora.

Omställning och sysselsättning i fokus

Under morgonen träffar vi kommundirektör Classe Boström, kommunalråd Mikael Peterson, Företagarna Kungsör och flera härliga (och morgonpigga) Kungsörsföretagare.

Det sprudlar på flera håll i Kungsörs näringsliv, och nystarten är på gång. I programmet träffar vi nya ägarna till Thor Modéen Gästgifveri, vi får höra om en nätverks- och padelsatsning i Västra Mälardalen, vi får höra om goda exempel för en ökad sysselsättning och minskad arbetslöshet i Kungsörs kommun och Västra Mälardalen i samverkan är på plats för att berätta vad som händer runt om i vår tre-kommuns-region.

VÄLKOMMEN 23 SEPTEMBER, PROGRAM KL 8.00-9.00

Anmälan till oss

Det är förstås viktigt att du meddelar oss om du vill vara med på plats i Stenladan i Lockmora, så vi kan duka för rätt antal och med gott om avstånd. Max 50 personer på plats, först till kvarn gäller.

Välkommen med din anmälan via den här länken Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.
Du kan även mejla in din anmälan till foretag@kungsor.se senast den 21 september

Kontakt för den här sidan:

Senast uppdaterad: