Publicerad

Dags att förnya, förbättra och effektivisera - upptäck Klimatklivet

Få statligt stöd för investeringar som minskar utsläppen av växthusgaser.
Träffen erbjuder inspiration, kunskap och handfasta tips

Välkommen till informationsträff och frågestund om Klimatklivet

Minska utsläppen

Webbinariet riktar sig till dig som är intresserad av hur ditt företag eller organisation kan minska era utsläpp av växthusgaser genom energikonverteringar eller energieffektiviseringar.

Seminarium för industri och fastighetsbolag

Vi ser att du till exempel representerar en industri eller ett fastighetsbolag. Under mötet informerar vi om vad Klimatklivet är, vilka som kan söka, vad du kan få stöd för, hur mycket stöd du kan få och hur du ansöker.
Vi diskuterar vilka behov som finns och vad just din verksamhet skulle kunna göra.
Det är länsstyrelserna i Uppsala, Södermanland och Västmanlands län som tillsammans med Energikontoret Mälardalen bjuder in till en informationsträff och frågestund om Klimatklivet.

Digitalt och kostnadsfritt

Har du frågor eller funderingar finns möjlighet att få hjälp under mötet. Vi går igenom vem som kan få stöd, vad du kan få stöd för och hur mycket stöd du kan få samt visar hur du ansöker.

Länsstyrelserna i Uppsala, Södermanland och Västmanlands län bjuder tillsammans med Energikontoret Mälardalen in till en informationsträff och frågestund om Klimatklivet.

Datum: 7 oktober

Tid: 13.00-14.00, frågestund 14.00-14.30

Var: Digitalt möte via Skype, länk skickas ut ett par dagar innan mötet.

Kostnad: Ingen kostnad

Målgrupp: För dig som är intresserad av att söka investeringsstöd via Klimatklivet och vill veta mer eller har frågor du vill ha hjälp med.

Läs mer och anmäl dig via länsstyrelsen Västmanland läns webbplats senast den 5 oktober 2021.

https://www.lansstyrelsen.se/vastmanland/om-oss/kalender/kalenderhandelser---vastmanland/2021-08-17-webbinarium---informationstraff-och-fragestund-om-klimatklivet.html

Kontakt för den här sidan:

Senast uppdaterad: