Publicerad

Digitalisering för företag

Tillväxtverket har i uppdrag att tillsammans med Almi skapa bättre förutsättningar för näringslivet, med fokus på digitalisering

Regeringen har gett Tillväxtverket i uppdrag att tillsammans med Almi skapa bättre förutsättningar för ett mångsidigt, konkurrenskraftigt och hållbart näringsliv med god förmåga till förnyelse över hela landet. Fokus ligger på digitalisering och vänder sig till dig som har ett litet till medelstort företag (oavsett bransch) och som befinner dig utanför storstadsregionerna, och som har någon form av digitala planer och en önskan att genomföra dessa.

Almi hjälper dig att komma vidare i din digitalisering

I det första mötet är fokus att analysera ditt företags behov, styrkor och utmaningar, både från ett helhetsperspektiv men också kopplat till din digitala utveckling. Ni diskuterar även vikten av intraprenörer och vem eller vilka medarbetare som kan tänkas vara intraprenörerna för digitalisering.

Detta möte är helt kostnadsfritt och du förbinder dig inte till något.

Utifrån den inledande analysen bestämmer du tillsammans med Almi-rådgivaren om och i så fall hur ni kan gå vidare med ytterligare insatser med syfte att stärka din kunskap och insikt när det gäller digitaliseringens möjligheter, hur du kan öka den digitala mognaden samt skapa nya värden i företaget.

Kontakta Almi via telefon 0771- 55 85 00, eller i kontaktformuläret här Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

 

Kontakt för den här sidan:

Senast uppdaterad:

Kontakta Kungsörs kommun

Telefon: 0227-60 00 00

E-post: info@kungsor.se

Öppettider: Måndag-Fredag

7.30-12.00 och 13.00-16.30
Avvikande öppettider kommunhuset


Organisationsnr: 212000-2056


Besöksadress:

Drottninggatan 34, 736 85 Kungsör

Postadress:

Kungsörs kommun, 736 85 Kungsör


Fakturaadress:

Box 34, 736 21 Kungsör
Mer om fakturering här