Publicerad

Eyes4work nystartare i Kungsör

Ett av årets nystartade företag i Kungsör är Eyes4work, som jobbar med bemanning och rekrytering

Majd Khedr och Héléne Elofsson, foto Alexandra Edman

Eyes4work startade upp i Kungsör i januari och nu har de precis flyttat in i Kungsörshems nyrenoverade lokaler på Drottninggatan.

Rekryteringsträffar med företag

Majd Khedr (platschef för kontoret i Kungsör) och Héléne Elofson (studie- och yrkesvägledare) berättar om Eyes4works arbete. De jobbar med rekrytering och bemanning, och matchar arbetssökande med lokala företag. Eyes4work arbetar på uppdrag av Arbetsförmedlingen och får sökande till sig som ska etablera sig på marknaden. Majd och Héléne berättar om det viktiga samarbetet med Arbetsförmedlingen, som blir ännu viktigare nu när Arbetsförmedlingen omorganiserar. Majd berättar också att Eyes4work, som finns på flera orter i Sverige och med gott resultat haft rekryteringsträffar med företag. Det vill han testa även i Kungsör.

Varmt välkomna till Kungsör, Eyes4work!

Läs mer om Eyes4work i Bblat:s artikel Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Företagsbesök för dialog

Näringslivsenheten träffar förstås företag varje dag, men minst en gång i veckan ser vi till att ha ett inbokat Företagsbesök. Där får vi chansen att lära känna företaget lite närmare, vad de gör och vad de har för tankar om att driva företag i Kungsör. Eventuella utmaningar och framtidstankar pratar vi också om. Vi vill stötta på de sätt vi har möjlighet till. Dialogen med Kungsörs företag är viktig för oss. Vi är nyfikna på de verksamheter som finns här och tillsammans med företagen gör vi Kungsör till en riktigt bra kommun att driva företag i. Under företagsbesöken kan vi också informera om vad som är på gång i kommunen, tipsa om företagsfrukostar och nyhetsbrev med mera.

Vill ditt företag att vi hälsar på hos er, ta kontakt med oss så bokar vi in ett besök!

foretag@kungsor.se
0733610147

Kontakt för den här sidan:

Senast uppdaterad: