Publicerad

Nominera din företagsfavorit

Årets VM-fest går av stapeln den 24/10 i Kungsör.
Nu är det dags att nominera årets företag!

Vilka företag vill du nominera?
(Årets Västra Mälardalenambassadör och Årets Klöver Dam nomineras till separat.)

 

HÄR NOMINERAR DU DIN FÖRETAGSFAVORIT Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

För samtliga kategorier gäller att företagen har sitt säte i Västra Mälardalen.
Nomineringsperioden är under maj månad och sedan utser juryn vinnare

Årets Nystartare
Priset delas ut till ett företag som är en inspirerande god förebild. Ett av prisets syften är att uppmärksamma den stora vikten av nystartade företag i Västra Mälardalen. Företaget har startat under 2015 eller senare. Företaget har utvecklats väl, nått tydlig acceptans på marknaden och kommit igång med sin försäljning. Företaget är välskött och har god kvalitet i sin affärsidé.

Årets Tjänsteföretag
Priset delas ut till ett företag som producerar tjänster. Företaget visar prov på att vara extra kreativt, innovativt och företagsamt på ett sätt som utvecklar och bidrar till ett gott näringslivsklimat.
Genom gott ledarskap är företaget en god förebild och ambassadör för andra företagare. Företaget har inte några betalningsanmärkningar

Årets Hållbarhetsföretag
Priset delas ut till ett företag som på flera sätt visar prov på hållbarhet i sin verksamhet och utveckling. Med priset vill vi uppmuntra företag att arbeta hållbart, visa att olika företag kan bidra på olika sätt och att alla kan göra något för att bidra till ett hållbart samhälle. Årets Hållbarhetspris delas ut som en del i arbetet för ett hållbart Västra Mälardalen.

Årets Besöksmål
Priset delas ut till ett företag inom besöksnäringen som bidrar till att privat- och affärsresenärer attraheras att besöka Västra Mälardalen. Genom gott ledarskap är företaget en god förebild och ambassadör för andra företagare. Företaget har inte några betalningsanmärkningar. Priset Årets Besöksmål vill inspirera till fler reseanledningar i Västra Mälardalen.

Årets Marknadsförare
Priset delas ut till ett företag, person eller förening i Västra Mälardalen som under året som gått, gett exempel på riktigt bra marknadsföring, bland annat genom att visa på bredden inom marknadsföring. Målet med priset är att inspirera till riktigt bra marknadsföring.

Årets Tillväxtföretag
Priset delas ut till ett företag som nyanställer, ökar sin omsättning och går med vinst.
Företaget har avlämnat minst tre offentliggjorda årsredovisningar. Genom gott ledarskap är företaget en god förebild och ambassadör för andra företagare.

Årets Västra Mälardalenföretag
Priset delas ut till ett företag som är en god förebild och en inspiration för andra företag i Västra Mälardalen. Företaget är välskött och har god kvalitet i sin affärsidé. Priset är inte kopplat till bransch, ålder eller storlek.

HÄR NOMINERAR DU DIN FÖRETAGSFAVORIT Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.


Kontakt för den här sidan:

Senast uppdaterad: