Publicerad

Superföretaget Elite Sängar i Kungsör

Bisnode och Veckans Affärer har för 14e året i rad tagit fram listan över årets Superföretag – en totalundersökning av alla svenska aktiebolag. Kraven är stenhårda – bara drygt en promille av alla bolag hamnar på listan.
Elite Sängar i Kungsör är ett av dem!

Grattis Elite sängar!

En fantastisk prestation och en viktig signal att det hårda arbetet lönar sig. Elite sängar i Kungsör hälsar att de är stolta över att finnas med på "Superlistan"

Höga krav

Egentligen är kriterierna så tuffa att inga företag borde komma igenom det nålsögat. Av 430 000 svenska aktiebolag är det bara 728 som klarar kraven för att hamna på Superlistan. Elite Sängar i Kungsör har för andra året i rad tagit sig in på listan över Superföretag i Sverige.

Om Superlistan

Listan över Superföretagen skiljer sig från många andra, liknande listor. Det finns ingen jury eller krav på anmälan – utan sammanställningen bygger på bokslutsinformation från alla svenska aktiebolag (som omsatte mer än 10 miljoner förra året). Information som noggrant måste viktas och analyseras för att kunna bli jämförbar.

Så tar de fram listan

Ett antal högt ställda kriterier måste uppfyllas för att bli ett Superföretag. Det handlar om att öka både omsättning och vinst samtidigt som företaget måste visa på stabilitet och långsiktighet i affären. Kriterierna måste uppfyllas minst fyra år i rad för att komma med på den exklusiva listan. Det är endast en knapp promille av Sveriges företag som uppfyller kraven och kan titulera sig Superföretag 2018

Nyfiken på mer information?

Kontakt för den här sidan:

Senast uppdaterad: