Publicerad

Inställt Kickstart Digitalisering

Tyvärr har vi ställt in Teknikföretagens Kickstart Digitalisering i Västra Mälardalen

Utgångspunkten är att öka digitaliseringstempot för små och medelstora företag genom en enkel och effektiv startmodell som omfattar tre fysiska träffar.

Mer digitala tillsammans

Grunden är att ett antal företag utifrån en regional tillhörighet delar erfarenheter och idéer kring digitalisering under en workshopsserie på tre tillfällen.

Upplägg och omfattning

Att ta del av Kickstart Digitalisering innebär att ditt företag investerar i två heldagar, bestående av en heldag och två halvdagar med workshops kring digitalisering. För att få ut så mycket som möjligt av Kickstart ser vi av erfarenhet att det är bra om 2-3 personer deltar från företaget, i ledning eller motsvarande beslutsfattande position. Det kommer att tilldelas några ämnesområden att arbeta med under Kickstart för att påbörja den interna processen.  Besök kickstartdigi.se

Tyvärr har vi ställt in höstens Kickstart Digitalisering i Västra Mälardalen. Är du intresserad av att finnas med om vi drar igång en ny Kickstart, tveka inte att ta kontakt med Ida-Maria:
Ida-Maria Rydberg Näringslivsutvecklare Kungsörs kommun  073- 361 01 47,
ida-maria.rydberg@kungsor.se

Vi arrangerar till företagens nytta

Kickstart Digitalisering genomförs av Teknikföretagen, IF Metall, RISE, Swerea IVF, IUC och SISP för att stärka digitaliseringen och konkurrenskraften för industriföretag i Sverige. Projektet finansieras av Tillväxtverket.

Möjligheter med digitalisering

Det finns flera exempel på när digitaliseringen lyckats väldigt bra, och via länken har du möjlighet att spana in bland annat:
Interaktivt säljstöd
Utrustning för virkeshantering
Läsplattor istället för ritningar

Välkommen med din intresseanmälan redan idag!

//Ida-Maria Rydberg, näringslivsutvecklare Kungsör
Annica Gustafsson, näringslivsutvecklare Arboga
Camilla Nilsson, näringslivschef Köping


Kontakt för den här sidan:

Senast uppdaterad: