Publicerad

Trygghetsvandring i Valskog 22 november

Nu är det dags för trygghetsvandring, var med och skapa ett tryggare samhälle!

Genom att vara med på en trygghetsvandring skapar du förutsättningar för trygga och trivsamma miljöer i din närhet. Det är ett sätt för oss att få in kommunmedborgarnas synpunkter på vilka områden som känns otrygga och försöka hitta lösningar för att få dem tryggare.

Samling vid torget

Kungsörs kommun och Polisen bjuder den 22 november kl. 17.30 in till en gemensam trygghetsvandring i Valskogs tätort. Vandringen startar och slutar vid Valskogs torg. Vi håller på fram till senast 19.00.

Alla är välkomna att delta

Vem som helst varmt välkommen att delta. Det är viktigt att få in synpunkter från många håll eftersom olika grupper upplever ofta otrygghet på olika sätt och på olika ställen. Det är viktigt att du som har vardagskännedom om området är med och ger din syn på vad som känns tryggt men även ger exempel på områden som känns bra att vistas i.

Om du inte har möjlighet att vara med vid själva vandringen men ändå har synpunkter på området vi kommer att vandra i så är du välkommen med dina synpunkter till oss. Synpunkterna tas emot av Therés Andersson på theres.andersson@kungsor.se .

Kontakt för den här sidan:

Senast uppdaterad: