Publicerad

Trygghetsvandring 14 juni

Nu är det dags för trygghetsvandring, var med och skapa ett tryggare samhälle!

Drottninggatan

Genom att vara med på en trygghetsvandring skapar du förutsättningar för trygga och trivsamma miljöer i din närhet. Det är ett sätt för oss att få in kommunmedborgarnas synpunkter på vilka områden som känns otrygga och försöka hitta lösningar för att få dem tryggare.

Samling kl 18.00 i korsningen Kungsgatan/Drottninggatan

Kungsörs kommun och Polisen bjuder den 14 juni kl. 18.00 in till en gemensam trygghetsvandring i Kungsörs centrum. Vandringen startar vid korsningen Drottninggatan och Kungsgatan, därefter vandrar vi längs Drottninggatan och gör stopp längs gatan och avslutar uppe vid biblioteket. Vi håller på fram till senast 20.00.

Alla är välkomna att delta

Vem som helst varmt välkommen att delta. Det är viktigt att få in synpunkter från många håll eftersom olika grupper upplever ofta otrygghet på olika sätt och på olika ställen. Det är viktigt att du som har vardagskännedom om området är med och ger din syn på vad som känns tryggt men även ger exempel på områden som känns bra att vistas i.

Om du inte har möjlighet att vara med vid själva vandringen men ändå har synpunkter på området vi kommer att vandra i så är du välkommen med dina synpunkter till oss. Synpunkterna tas emot av Therés Andersson på theres.andersson@kungsor.se .

Karta trygghetsvandring 14 juni 2022

Kontakt för den här sidan:

Senast uppdaterad: