Publicerad

Gladsheim utökar i Kungsör

David Dahlgren, VD Gladsheim

I december 2021 utökade Gladsheim sitt bostadsbestånd i Kungsör med ytterligare 182 lägenheter.

Gladsheim har haft en mycket positiv etablering i Kungsör och ser nu fram emot att utveckla ytterligare i Kungsör och Västra Mälardalen.

Utökar och utvecklar i Kungsör

Gladsheim dök upp på fastighetsmarknaden i Kungsör i november 2020 när de förvärvade 82 lägenheter. Och i december 2021 utökade de alltså sitt bostadsbestånd med 182 lägenheter till.

VD David Dahlgren ser många fördelar i Kungsör

Så här säger Gladsheims VD David Dahlgren om etableringen i Kungsör
(kursivt nedan är utdrag ur intervju med BBLAT 22/12-2021)

– Vi gillar Kungsör. Orten har ett bra strategiskt läge med närheten till flera stora städer till exempel Eskilstuna och Örebro. Vi ser också att under pandemin har många arbetat på distans och många vill kunna fortsätta jobba så. Då väljer fler ett boende som gynnar livets helhetsekvation, säger David Dahlgren.

– Möjligheterna att skapa en bättre balans mellan arbete och familjeliv kan därmed öka genom att bo i en mindre kommun samtidigt som man arbetar i en större kommun.

Fastighetsbolaget vill vara med i den utvecklingen.

– Eskilstunabor ser till Kungsör för där kan hela familjen få lugnare omkring sig. Vårt bestånd är mest hyresrätter och en del gemensamhetslokaler där man får mycket livskvalité för pengarna, avslutar David Dahlgren, VD på Gladsheim

Köper av Meto Data AB i Kungsör

Gladsheims senaste förvärv i Kungsör såldes av Meto Data AB. I ett pressmeddelande säger Peter Widén och Peter Löfgren, ägare av Medo Data AB:
- Det känns bra för oss att sälja vårt samlade bestånd till en långsiktig aktör som Gladsheim med en etablerad närvaro på orten.

Gladsheim tar ett helhetsgrepp om sina fastigheter

I Kungsör arbetar Gladsheim med två lägenhetskategorier och koncept: BoBra och BoBättre. BoBättre-konceptet används för de lägenheter där man vid renoveringen kan behålla vissa delar av befintlig utrustning men ändå höja standarden i lägenheten så att det totala bruksvärdet och boendeupplevelsen blir bättre. BoBra är den kategori som utgörs av lägenheter med äldre standard och en lägre hyra.

Välkomna till Kungsör Gladsheim!

Kontakt för den här sidan:

Senast uppdaterad: