Publicerad 03 april kl.08.00

Trygghetsvandring

Nu är det dags att planera in vårens trygghetsvandring.

Samling vid Kung Karls skolans matsal, Kaplansgatan 3

Var med och skapa ett tryggare samhälle!

Genom att vara med på en trygghetsvandring skapar du förutsättningar för trygga och trivsamma miljöer i din närhet. Det är ett sätt för oss att få in kommunmedborgarnas synpunkter på vilka områden som känns otrygga och försöka hitta lösningar för att få dem tryggare.

Kungsörs kommun och Polisen bjuder den 27 april kl. 18.00 in till en gemensam trygghetsvandring i Kungsörs centrum. Vandringen startar vid matsalen vid Kung Karls skola, Kaplansgatan 3 och kommer att gå runt Sporthallen, Västerskolan och Ishallen och beräknas ta ungefär en timme. Vi avslutar med att bjuda på kaffe och tilltugg.

Alla är välkomna att delta

Vem som helst varmt välkommen att delta. Det är viktigt att få in synpunkter från många håll eftersom olika grupper upplever ofta otrygghet på olika sätt och på olika ställen. Det är viktigt att du som har vardagskännedom om området är med och ger din syn på vad som känns tryggt men även ger exempel på områden som känns bra att vistas i.

Om du inte har möjlighet att vara med vid själva vandringen men ändå har synpunkter på området vi kommer att vandra i så är du välkommen med dina synpunkter till oss. Synpunkterna tas emot av Therés Andersson på theres.andersson@kungsor.se eller 0227-600382 .


 

Kontakt för den här sidan:

Senast uppdaterad: 03 april 2017

Kontakta oss

Kungsörs kommun

736 85 Kungsör

Telefon växeln: 0227-60 00 00

E-post: info@kungsor.se

Organisationsnr: 212000-2056

Öppettider kommunhuset

Måndag-Fredag

7.30-12.00 och 13.00-16.30

Besöksadress:

Drottninggatan 34

Tillgänglighet och dialog

Lättläst

English

Lämna synpunkt

Om webbplatsen

Translate this page: