Publicerad

Trygghetsvandring

Nu är det dags att planera in vårens trygghetsvandring.

Exempelbild från MediaflowPro

Samling vid Kung Karl skolans matsal, Kaplansgatan 3

Var med och skapa ett tryggare samhälle!

Genom att vara med på en trygghetsvandring skapar du förutsättningar för trygga och trivsamma miljöer i din närhet. Det är ett sätt för oss att få in kommunmedborgarnas synpunkter på vilka områden som känns otrygga och försöka hitta lösningar för att få dem tryggare.

Kungsörs kommun och Polisen bjuder den 27 april kl. 18.00 in till en gemensam trygghetsvandring i Kungsörs centrum. Vandringen startar vid matsalen vid Kung Karls skola, Kaplansgatan 3 och kommer att gå runt Sporthallen, Västerskolan och Ishallen och beräknas ta ungefär en timme. Vi avslutar med att bjuda på kaffe och tilltugg.

Alla är välkomna att delta

Vem som helst varmt välkommen att delta. Det är viktigt att få in synpunkter från många håll eftersom olika grupper upplever ofta otrygghet på olika sätt och på olika ställen. Det är viktigt att du som har vardagskännedom om området är med och ger din syn på vad som känns tryggt men även ger exempel på områden som känns bra att vistas i.

Om du inte har möjlighet att vara med vid själva vandringen men ändå har synpunkter på området vi kommer att vandra i så är du välkommen med dina synpunkter till oss. Synpunkterna tas emot av Therés Andersson på theres.andersson@kungsor.se eller 0227-600382 .


Kontakt för den här sidan:

Senast uppdaterad:

Kontakta Kungsörs kommun

Telefon: 0227-60 00 00

E-post: info@kungsor.se

Öppettider: Måndag-Fredag

7.30-12.00 och 13.00-16.30
Avvikande öppettider kommunhuset


Organisationsnr: 212000-2056


Besöksadress:

Drottninggatan 34, 736 85 Kungsör

Postadress:

Kungsörs kommun, 736 85 Kungsör


Fakturaadress:

Box 34, 736 21 Kungsör
Mer om fakturering här