Publicerad

Elever i åk 9 på Kung Karls skola fick stipendiet "Bra kompis"

Stipendiet "Bra Kompis" delades ut till en elev i varje klass i årskurs 9 på Kung Karls skola av Lions Club Kungsör. Utdelningen ägde rum i samband med skolavslutningen i Kung Karls kyrka. Varje kandidat fick ett fint diplom, blommor samt 500 kronor.

Barn och ungdomar är något som Lions verkligen vill stödja i sitt arbete. Kännetecknande för samtliga kandidater är att de är hjälpsamma och vänliga mot sina kamrater, ser till att ingen lämnas utanför, generösa med att dela med sig på alla sätt och vis, respektfulla och måna om att förverkliga sina drömmar, förebild för sina kamrater, skött sitt skolarbete och sist men inte minst - alltid trevliga och hjälpsamma.

På fotot: Nedre raden från vänster Linda Honkala, 9 A var den elev som hade högsta meritvärdet på skolan och uppmärksammades av skolledningen med en gåva. Lia Fröjdendal 9 A, Arvid Glan 9 B samt Ida Lindbom, 9 C.
Bakre raden från vänster, Lars Nilsson Lions Club Kungsör, skolledarna Merima Elezovic, Camilla Eriksson, Jennifer Sembrant samt Ulf Carlsson Lions Club Kungsör.

Kontakt för den här sidan:

Senast uppdaterad: