Publicerad

Vardagshjältar i förskolan

Sparbanken delar ut tårta till alla vardagshjältar som jobbar i förskolan.

Istället för att fira sin egen 175-årsdag väljer Sparbanken Västra Mälardalen att hylla andra. Först ut är vårdpersonal i Kungsör som firas med tårta på valborgsmässoafton. Genom att mejla till Sparbanken kan man nominera vardagshjältar i Västra Mälardalen som man vill hylla med en tårta eller en blomma.

– Vi hade tänkt fira vårt jubileum på många olika sätt under våren, med våra kunder och med alla som bor här i Västra Mälardalen. Men ibland blir det inte som man tänkt sig. Istället för att fira vår egen 175-årsdag väljer vi att hylla andra, förklarar Mikael Bohman, VD på Sparbanken Västra Mälardalen och fortsätter:

– I anslutning till vår födelsedag hyllar vi vårdpersonal i Kungsör. Kommande veckor gör vi samma sak för vårdens vardagshjältar i Köping och Arboga.

15:e juni var det dags att hylla all personal som jobbar i förskolan. Förskolan hade kompetensutvecklingsdag och jobbade hårt på sina förskolor och fick sina tårtor utkörda till förskolan. En fin uppmuntran för det viktiga jobb som görs varje dag i förskolan!

Sarri Persson, Kinnekulle förskola

Kontakt för den här sidan:

Senast uppdaterad:

Kontakta Kungsörs kommun

Telefon: 0227-60 00 00

E-post: info@kungsor.se

Öppettider: Måndag-Fredag

7.30-12.00 och 13.00-16.30
Avvikande öppettider kommunhuset


Organisationsnr: 212000-2056


Besöksadress:

Drottninggatan 34, 736 85 Kungsör

Postadress:

Kungsörs kommun, 736 85 Kungsör


Fakturaadress:

Box 34, 736 21 Kungsör
Mer om fakturering här