Dina möjligheter

I Kungsörs kommun är vår ambition att erbjuda dig som medarbetare en arbetsplats där utveckling och initiativtagande sätts i centrum.

Vi är övertygade om att strävan efter att bli lite bättre är vägen till att bli en arbetsgivare och kommun i framkant. Vårt arbetssätt ska ge utrymme att lära av varandra för att vi ska öka vår gemensamma kunskapsbildning. För oss är varje enskild medarbetare en viktig och unik resurs, ovärderlig för att kunna genomföra vårt uppdrag.

Kort sagt är det viktigt för oss att våra medarbetare trivs och känner att det finns utvecklingsmöjligheter. Detta försöker vi uppnå genom bland annat följande:

  • Vi arbetar för att du ska få en introduktion i arbetet där du känner att du på ett bra sätt ges möjlighet att komma in i arbetsgruppen och i dina uppgifter.
  • Vi samarbetar mycket med andra kommuner för att skapa nätverk och möjligheter till utveckling i olika frågor. Det är viktigt att inte känna sig ensam i sin roll och att ges möjlighet till diskussion med kollegor i liknande situationer.
  • Kungsörs kommun vill uppmuntra till motion och rörelse och har därför ett friskvårdsbidrag som alla tillsvidareanställda medarbetare kan utnyttja. Bidraget på 1000 kronor per kalenderår gäller för hälsoaktiviteter enligt Skatteverkets regler.
  • Förutom friskvårdsbidraget anordnas ibland andra hälsofrämjande aktiviteter som till exempel friskvårdstävlingar.

Kontakt för den här sidan:

Senast uppdaterad: 30 oktober 2018

Kontakta oss

Kungsörs kommun

736 85 Kungsör

Telefon växeln: 0227-60 00 00

E-post: info@kungsor.se

Organisationsnr: 212000-2056

Öppettider kommunhuset

Måndag-Fredag

7.30-12.00 och 13.00-16.30

Besöksadress:

Drottninggatan 34

Tillgänglighet och dialog

Lättläst

English

Lämna synpunkt

Om webbplatsen

Translate this page: