Vilket förslag vill du lämna - beskriv ditt förslag
Hej, Det finns flertalet husbilar i Kungsör samt som besöker ställplatsen och campingen eller bara passerar. Det finns dock ingen fungerande tömningsstation för fasta tankar. Campingen har mot avgift och den är inte lättillgänglig för större fordon samt inte öppen året runt. Ställplatsen hänvisar till en båtsug och det fungerar inte för husbilar samt är inte öppen året runt. Mitt förslag är att det anordnas en året runt öppen tömningsstation av fasta tankar med grå och svartvatten i närheten av OKQ8 macken. Den skulle även kunna betjäna bussar. Husbilsföreningen www.husbilsklubben.se kan kontaktas för möjligheten att söka bidrag. 
Att en stad som Kungsör inte har en åretrunt öppen lättillgänglig tömningsstation för fasta tankar för husbilar är mycket konstigt.

Namn
Susanna Widstrand

Postadress
Ladugårdsvägen 8

Telefonnummer
0705798865

E-postadress
suwidstrand@gmail.com

Samtycke
2020-11-01 10.14
Jag godkänner att Kungsörs kommun enligt Dataskyddsförordningen lagrar och behandlar de uppgifter jag lämnar. Jag är också medveten om att medborgarförslag blir en offentlig handling som alla har rätt att läsa och att mina uppgifter kommer att finnas med i kallelser och sammanträdesprotokoll när förslaget behandlas.