Lagerutbildning

Vuxenutbildningarna i Kungsör, Köping och Arboga samverkar kring en yrkesutbildning inom lager och logistik i kombination med studier i svenska på olika nivåer.

Studieupplägg

Teori och praktik varvas under utbildningen och ger dig både yrkeskunskaper och kunskaper i svenska som är branschinriktad. Praktiken ger dig möjlighet att komma i direkt kontakt med arbetslivet och arbetsgivare.

I utbildningen ingår bland annat godsmottagning och avsändning, godshantering och truckhantering, grunderna inom transportbokning och transporträtt, enklare lagerstyrning, inventering och produktionsplanering samt service och kundbemötande.

Truckkort ingår med behörigheterna A1 – A4 och B1, B2, B4. Efter godkänd truckutbildning får du behörighet att bland annat köra låglyftare, ledstaplare och motviktstruck.

Utbildningsort

Utbildningens teoretiska del kommer att bedrivas på Kunskapsporten i Kungsör och de praktiska delarna kommer att utföras i Eskilstuna och eventuellt Köping.

Praktik

Under praktiktiden får du direktkontakt med företag som kan bli dina framtida arbetsgivare. Självklart finns utbildningsanordnare och representanter från kommunerna närvarande och följer upp och stöttar dig som elev och företag under hela praktiktiden.

Kurslängd

Utbildningstiden är 41 veckor med minst 8 veckors praktik.

Ansökan och information

Utbildningen har startat.

Information om en eventuell ny utbildningsstart kommer att finnas här när planering är gjord.

Om du har frågor kring lagerutbildningen är du välkommen att kontakta ulrika.lindgren@kungsor.se

Kontakt för den här sidan:

Senast uppdaterad:

Kontakta Kungsörs kommun

Telefon: 0227-60 00 00

E-post: info@kungsor.se

Öppettider: Måndag-Fredag

7.30-12.00 och 13.00-16.30
Avvikande öppettider kommunhuset


Organisationsnr: 212000-2056


Besöksadress:

Drottninggatan 34, 736 85 Kungsör

Postadress:

Kungsörs kommun, 736 85 Kungsör


Fakturaadress:

Box 34, 736 21 Kungsör
Mer om fakturering här