Förskolor i Kungsör

Här kan du läsa om de olika förskolorna i Kungsörs kommun.

Skogsudden
Förskolan Skogsudden - en stressfri och känslosmart förskola där tonvikten ligger på att varje individ ska få känna sig trygg och må bra. Då ökar vår förmåga att lära men också att orka med vardagen i livet. Här hos oss visar vi därför både barnen och varandra omsorg och ger varandra tid till trygghetsskapande aktiviteter.

Malmberga
Malmberga förskola har fyra avdelningar; Snigeln och Fjärilen med barn i åldrarna ett till tre år, samt Sunnanäng och Västanvind med barn i åldrarna tre till fem år. Maten som serveras på Malmberga förskola lagas i det egna tillagningsköket.

Kinnekulle
Kinnekulle är en förskola med rymliga lokaler där den pedagogiska miljön är noga anpassad efter verksamheten. För oss är det viktigt att den pedagogiska miljön på förskolan är genomtänkt och inspirerar barnen till att lära och utvecklas. Förskolan består av fem avdelningar där barnen är indelade till stor del efter ålder men även behov. Förskolan erbjuder även en stor utomhusgård med mycket plats för lek och rörelse.

Björkliden
Björkliden är en förskola med inriktning utomhuspedagogik. Här finns tre hemvister där barnen har sin bas med barn i åldrarna ett till fem år, Solstrålen, Regnbågen och Virvelvinden.

Täcklunda
Täcklunda är en förskola med tre avdelningar. Marängen för barn i åldrarna ett till tre år samt Kolan och Pralinen för barn i åldrarna tre till fem år. Förskolan ligger i anslutning till Hagaskolan.

Frida
Förskolan Frida ligger i Valskog, ett litet samhälle 1 mil utanför Kungsör. Förskolan är uppdelad på fyra avdelningar: Myran, Trollsländan, Skalbaggen och Nyckelpigan med barn i åldrarna ett till sex år.

Paletten
Förskolan Paletten ligger i centrala Kungsör. Förskolan är uppdelad på avdelningarna: Rubinen, Safiren, Amnetisten, Smaragden, Kristallen och Opalen, med barn i åldrarna ett till fem år.

Kontakt för den här sidan:

Senast uppdaterad:

Kontakta Kungsörs kommun

Telefon: 0227-60 00 00

E-post: info@kungsor.se

Öppettider: Måndag-Fredag

7.30-12.00 och 13.00-16.30
Avvikande öppettider kommunhuset


Organisationsnr: 212000-2056


Besöksadress:

Drottninggatan 34, 736 85 Kungsör

Postadress:

Kungsörs kommun, 736 85 Kungsör


Fakturaadress:

Box 34, 736 21 Kungsör
Mer om fakturering här